In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

15 juni 2022
Start datum: 6/15/22
Eind datum: 6/15/22

Bedrijvenmiddag Ambassadeursconferentie 2022

Wilt je jouw exportmarkt uitbreiden? Heb je vragen over het handelsklimaat of de cultuurverschillen? Of heb je andere landspecifieke vragen? Kom dan op woensdag 15 juni naar de bedrijvenmiddag tijdens de Ambassadeursconferentie in New Babylon in Den Haag.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken is er ook voor Nederlandse ondernemers met ambities in het buitenland. Tijdens deze dag krijg je de kans Nederlandse ambassadeurs vragen te stellen over landen waar je zaken wilt gaat doen.

Voor Nederlandse ondernemers, wereldwijd

Op de Bedrijvenmiddag staan meer dan 150 Nederlandse ambassadeurs en consuls-generaal klaar om samen met jouw je internationale handelsmogelijkheden te ontdekken. Zij vertegenwoordigen de Nederlandse belangen wereldwijd. Ook hebben zij een groot internationaal en diplomatiek netwerk. Zij kennen de plaatselijke markt en zijn experts op het gebied van de lokale economische ontwikkelingen.

De Bedrijvenmiddag is onderdeel van de Ambassadeursconferentie. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ) organiseert dit evenement elk jaar voor ambassadeurs en consuls-generaal.

1-op-1-gesprekken en informatiemarkt

Tijdens de Bedrijvenmiddag kun je met maximaal 3 ambassadeurs of consuls-generaal een 1-op-1-gesprek voeren van 15 minuten.  Een overzicht van alle Nederlandse ambassadeurs en consuls-generaal vind je op Nederlandwereldwijd.nl.

Ook de adviseurs van BZ, Rijksdienst van Ondernemend Nederland (RVO), Oranje Handelsmissie Fonds, NL Invest International en Trade and Innovate NL staan voor je klaar.

Netwerkreceptie

Wij sluiten de Bedrijvenmiddag af met een netwerkreceptie. Hier ontmoet je collega-ondernemers, handelsbevorderende organisaties, netwerkpartners en de aanwezige ambassadeurs en consuls-generaal.

Aanmelden en kosten

Meld je aan voor dit evenement. Dit kan tot uiterlijk 6 juni. Het aantal plaatsen is beperkt en onder voorbehoud. Bij aanmelding kun je maximaal 3 gesprekken per bedrijf aanvragen.

Deelname is gratis. Bij afwezigheid zonder afmelding brengt RVO € 225 in rekening.

Programma

Woensdag 15 juni

  • 14:30 – 15:30 uur: Ontvangst en registratie, informatiemarkt geopend
  • 15:30 – 16:00 uur: Welkomstwoord
  • 16:00 – 18:15 uur:  1-op-1-gesprekken
  • 18:15 – 19:15 uur: Netwerkreceptie en informatie
Meld je nu aan!

Meer weten?

LIOF_SEMIH ISEN_8452.jpg
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: