In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

29 juni 2022
Start datum: 6/29/22
Eind datum: 6/29/22

Bedrijvendag Buitenlandnetwerk 2022

Ben je op zoek naar een zakenpartner in het buitenland? Of wil je meer weten over lokale markten of sectoren? Bezoek dan de Bedrijvendag Buitenlandnetwerk op 29 juni. Lokale experts van de ambassades, consulaten-generaal en Netherlands Business Support Offices (NBSO's) informeren je over de economische situatie en kansen in hun land. Zij helpen je graag om jouw internationale droom waar te maken

Onze lokale handelsmedewerkers weten als geen ander hoe de markt in hun land in elkaar zit. Ook hebben zij goede kennis van de verschillende sectoren. Zij spreken de taal van het land en begrijpen de zakencultuur. Kortom, een uitstekend klankbord voor jouw ideeën en internationale business strategie! Tijdens deze bedrijvendag maak je nieuwe contacten of versterk je al bestaande banden.

1-op-1-gesprekken 

Tijdens de Bedrijvendag kun je maximaal zes 1-op-1-gesprekken van 25 minuten voeren met lokale medewerkers van de economische afdelingen van ambassades en consulaten-generaal uit de hele wereld, en met NBSO's uit Europa.

Informatiemarkt

Naast de 1-op-1-gesprekken wordt er op de Bedrijvendag een Informatiemarkt gehouden. Daar zijn  ook adviseurs van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) aanwezig om je te informeren.

Netwerkreceptie

We sluiten de dag af met een netwerkborrel. Hier kunt je in een ontspannen omgeving in contact komen met collega-ondernemers, medewerkers van handelsbevorderende organisaties, ministeries, en partners uit het Netwerk Internationaal Ondernemen.

Aanmelden en kosten

Meld je nu aan. Dat kan tot uiterlijk 26 juni 2022. Het aantal plaatsen is beperkt en onder voorbehoud. Bij aanmelding kunt u maximaal 6 gesprekken per bedrijf aanvragen.

Deelname is gratis. Bij afwezigheid zonder afmelding brengen wij € 225 in rekening.

Programma

 • 10:00 – 11:00 uur
  Ontvangst en registratie, informatiemarkt geopend
 • 11:00 – 12:30 uur
  1-op-1-gesprekken
 • 12:30 – 13:30 uur
  Lunch
 • 13:30 – 16:30 uur
  Vervolg 1-op-1-gesprekken
 • 16:30 – 18:00 uur
  Netwerkreceptie & informatiemarkt
Meld je nu aan!

Meer weten?

LIOF_SEMIH ISEN_8452.jpg
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: