In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

10 t/m 12 oktober 2022
Start datum: 10/10/22
Eind datum: 10/12/22

BBB Maastricht

BBB Maastricht is de horecavakbeurs voor Nederlandse en Belgische horecaleveranciers en professionals. Tijdens de beursdagen worden ondernemers geïnspireerd door innovaties, trends en ontwikkelingen op de verschillende themapleinen, events en lezingen.

LIOF is op verschillende manieren aanwezig gedurende de beursdagen:

Stand

Op de stand van Koninklijk Horeca Nederland (KHN) staat LIOF om bezoekers te informeren over het programma LimburgToerisme waarin financiële steun beschikbaar is voor innovatieve ondernemers.

Lezing

Op dinsdag- en woensdagmiddag om 14.30 uur verzorgt LIOF op de main stage een lezing over hoe jij je businessplan op de achterkant van een bierviltje kwijt kan.

Limburgs culinair gala

Op maandagavond 10 oktober organiseert BBB Maastricht in samenwerking met Chapeau Magazine en Vermaat Group voor de vierde keer het Limburgs Culinair Gala. Een bijzondere gastronomische avond vol met entertainment. LIOF is daarbij. Ben jij er ook?

HIT

LIOF sponsort dit jaar de Horeca Inspiratie Trofee (HIT). Een prijs voor horecagelegenheden die uitblinken in actuele uitdagingen en innovaties.

De Horeca Inspiratie Trofee (HIT) wordt jaarlijks uitgereikt aan horecabedrijven uit Nederlands en Belgisch Limburg. Deze horecabedrijven presteren bijzonder goed binnen een specifiek actueel thema. Voor dit jaar is dat de uitdaging waar vrijwel elke horecaondernemer mee te maken heeft: het binnenhouden van zijn medewerkers. De beste horecagelegenheid krijgt een cheque ter waarde van € 5000,-. Daarnaast kan de ondernemer rekenen op landelijke media-aandacht.

Met de horeca inspiratie trofee worden horecagelegenheden aangemoedigd om creatief en innovatief om te gaan met actuele uitdagingen. Daarnaast kunnen andere horecaondernemers geïnspireerd worden door de ideeën van de deelnemende horecazaken.

De eerste horeca inspiratie trofee wordt uitgereikt op maandag 10 oktober 2022. Dit zal plaatsvinden tijdens het inmiddels traditionele Limburgs culinair gala. De vakjury, bestaande uit Hans van Wolde, Albert Verlinde, Dirk Beljaarts, Dimitry Aertssen, Richard van der snoek, Joyce den Harder, Bob America, Charles van Goch, Marjon Prummel, Jasmijn Mulkens, Jo Cortenraedt, Anabel Rodrigo Rama en Dennis Schuurman, zal onder leiding van juryvoorzitter Wim Dupont de winnaar bepalen.

De HIT rondetafel gesprekken vinden plaats op BBB Horeca Summit is het kloppend hart van BBB Maastricht. Daarnaast vinden hier de officiële opening en verschillende masterclasses en prijsuitreikingen plaats.

Registreren
bbb3-750x450.jpg
BBB Maastricht

Meer info?

LIOF_TAMARA WEIDE_8278.jpg
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: