Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

9 tot en met 12 december 2019

Zakendoen in Noord-Amerika

Wil je zakendoen in de Verenigde Staten, Canada en/of Mexico? En heb je nog informatie nodig om de juiste stappen te zetten? Kom dan van 9 tot en met 12 december naar de Business Week Noord-Amerika en krijg antwoord op jouw vragen. Dit is hét internationaliseringsevent van het jaar voor deze regio, dus mis het niet.  De Business Week Noord-Amerika is bedoeld voor ondernemers die met een of meerdere landen in Noord-Amerika zaken willen doen. 
LIOF organiseert deze week, samen met onder andere onze partner RVO.

De aftrap van het evenement vindt op maandag 9 december plaats in Nieuwegein met o.a. een ervaren panel van Nederlandse bedrijven dat een vestiging heeft opgezet of momenteel dat proces doorloopt. De ambassadeurs van Mexico, Canada en de VS zullen ook aan deze paneldiscussie deelnemen, waardoor je hen rechtstreeks vragen kunt stellen.

De overige dagen staan in het teken van een algemeen programma, netwerkmomenten en thema’s. Ze vinden achtereenvolgens plaats in Nijmegen, 's-Hertogenbosch en Rotterdam. Tijdens de diverse break-out sessies op specifieke thema’s kun je per land met diverse specialisten in gesprek gaan over aandachtspunten bij het zakendoen in de 3 landen. Ook kun je aanpak, tips en ervaringen uitwisselen met andere ondernemers.

Meer informatie en aanmelden
Inspiratie-ontbijtsessie: zaken doen met Duitsland - 5 december 2019

LIOF is partner van Trade and Innovate. Trade & Innovate with the Dutch verbindt Nederlandse ondernemers met elkaar en met opdrachtgevers uit het buitenland. Samen bundelen we de krachten van publieke organisaties om ondernemers beter te ondersteunen op internationale markten.

Vragen?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: