Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

Start datum: 5/4/21
Eind datum: 5/7/21

Transport Logistic München (TLM) 2021

Van 4 t/m 7 mei 2021 vindt de Transport Logistic in München plaats. Het lijkt nog ver weg maar wat ons betreft toch al tijd voor een eerste inventarisatie. Ga je weer mee?

Meer dan een jaar geleden representeerden wij gezamenlijk de kracht van de Limburgse logistieke sector op de Transport Logistic in München. De Limburgse stand met haar 18 deelnemers was niet te missen. Wij stonden er, presenteerden onszelf aan het internationale publiek en vierden diverse successen van individuele deelnemers. 

Ondanks dat de wereld er in 2020 heel anders uitziet, geloven wij in een tijd na (of met) Corona waarin een beursdeelname weer mogelijk is. Graag maken wij mooie plannen voor de Transport Logistic 2021. Een krachtige Limburg stand, net als in 2019. Ben jij er weer bij? 

Vanuit de Stichting Promotie Logistiek Limburg, de samenwerking tussen ELC Limburg en LIOF, graag jouw interesse. Mocht je interesse hebben in deelname, geef dat dan aan door middel van het invullen van de vragenlijst via onderstaande button. Op basis van deze eerste inventarisatie zullen we tot een plan komen voor (mogelijke) deelname 2021 en na de zomer contact met je opnemen.

Bij vragen, mail naar tlm19@liof.nl of bel met Nicole Hooijdonk van LIOF: 043-3280280.
 
Hartelijke groet,
Stichting Promotie Logistiek Limburg 

Ja, ik heb interesse!

Meer informatie?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: