Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

Start datum: 4/21/21
Eind datum: 4/21/21

Niederlande Tag 2021

Op woensdag 21 april 2021 organiseert de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) in samenwerking met de IHK Nord-Westfalen voor de 3e keer de NiederlandeTag (voorheen HollandTag). Vanwege de huidige corona-situatie vindt de NiederlandeTag dit jaar plaats als digitale bijeenkomst – gestreamd vanuit het Wissenschaftspark in Gelsenkirchen.

Het evenement presenteert de Nederlandse markt als interessante vestigingsplaats voor Duitse ondernemers. In samenwerking met de IHK en drie Nederlandse Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen wordt een programma samengesteld dat inzicht geeft in kansen op de Nederlandse markt en de regionale zwaartepunten. De focus ligt met name op de industriële regio’s in Nederland, die excelleren in (smart) industry & hightech.

Naast interessante paneldiscussies en uitgebreide marktinformatie kunt u aan brancheworkshops van onze regiopartners deelnemen, die meer inzicht bieden in de regionale kracht van Nederland. Tot slot krijgt u de kans om de industriële regio’s virtueel te bezoeken en kunt u online netwerken.

Bent u benieuwd? Bekijk hier de website.

Vragen?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: