In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

MIT Zuid

De Subsidieregeling MKB innovatiestimulering Topsectoren Zuid-Nederland (MIT Zuid) ondersteunt MKB-ondernemingen in Zuid Nederland bij het opzetten van innovatieve projecten. Zo is er een subsidie voor het toetsen van de haalbaarheid van een ontwikkeling en voor R&D samenwerking.

LIOF kijkt graag samen met jou of jouw project voor een MIT Zuid subsidie in aanmerking komt. We brengen je niet alleen in contact met uitvoeringsorganisatie Stimulus, maar kunnen ook jouw plan beoordelen. 

Instrumenten voor het innovatieve MKB in Zuid Nederland

De overheid hanteert twee instrumenten binnen MIT Zuid om de innovatiekracht van het MKB te stimuleren:  het haalbaarheidsproject en R&D samenwerking.

Subsidie voor topsectoren

De focus ligt op de vier maatschappelijke thema’s van het missiegedreven kennis- en innovatiebeleid (de zogenaamde Kennis- en Innovatieagenda's: KIA’s), de verdere ontwikkelingen van sleuteltechnologieën en het maatschappelijk verdienvermogen. Dit zijn de KIA's waarbinnen het project moet passen:

  • de KIA energietransitie en duurzaamheid
  • de KIA landbouw, water en voedsel
  • de KIA gezondheid en zorg
  • de KIA veiligheid.

Daarnaast zijn er kennisvouchers voor meerdere sectoren beschikbaar als onderdeel van het landelijke MIT Programma. Op deze pagina vind je meer informatie over alle MIT instrumenten voor MKB'ers.

Haalbaarheidsproject

Breng risico's en middelen in kaart


R&D Samenwerking

Samen groeien en innoveren


Kennisvouchers

Vraag het een kennisinstelling


Hulp nodig?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: