In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

13 juli 2021

Kijk de online kick-off van Missie Limburg terug

Afgelopen donderdag gingen we live met Missie Limburg, de nieuwe koers van LIOF. Kick-off gemist? Geen zorgen want op deze pagina kun je het event terugkijken en luisteren naar het gesprek tussen Simone van Trier en Tys Van Elk over de noodzaak van deze nieuwe koers met als doel Limburg slimmer, duurzamer en gezonder maken door in te zetten op de transities energie, circulariteit, gezondheid en digitalisering.

Teun Van De Keuken vertelt over Tony's Chocolonely en geeft mee zorgvuldig om te gaan met de term circulair. Claudia Rijcken van pharmi en Pieter Peeters van Stogger vertellen over hun innovatieve en slimme producten en de weg van idee naar realisatie. En sidekick René Kessen brengt vragen van kijkers in. Voldoende stof tot nadenken en om terug te kijken! 

Wil je ook aan de slag met een van de transities en daarmee maatschappelijke impact èn economisch rendement realiseren? Neem dan vooral contact met ons op of ga naar missielimburg.nl.

Vragen?

Hortense Janssen
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: