Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

9 december 2019

Werk mee aan smart maintenance, ontmoet business partners en vergroot je kennis

World Class Maintenance (WCM) is het netwerk voor ‘smart maintenance’ in Nederland. Hun doelstelling is radicaal: op naar 100% voorspelbaar onderhoud in de Nederlandse industrie. Het effectief en slim aanpakken van innovaties bij onderhoudsvraagstukken heeft grote impact op deze sector met 300.000 werknemers en een omzet van ruim 30 miljard per jaar. Lees voor meer informatie dit whitepaper. LIOF is partner van WCM en stelt 10 vouchers beschikbaar ter waarde van euro 250.

Dit alles leidt niet alleen tot een versterking van de Nederlandse concurrentiekracht maar ook tot een duurzamere productiemaatschappij. Projecten op het gebied van slim onderhoud dragen bij aan een verlengde asset lifetime, aan een betere mobiliteit, aan de noodzakelijke energietransitie en aan kennisontwikkeling. 

Innovatietafels

Via gerichte ‘innovatietafels’, een toegespitst onderwijsprogramma en een ijzersterk netwerk wordt de Nederlandse ondernemer uitgedaagd, gestimuleerd en geholpen om aan deze doelstelling bij te dragen.

Op 3 december is voor Zuid Nederland weer een nieuwe serie innovatietafels van start gegaan. Gedurende 6 tot 9 maanden wordt door ondernemers in een field lab omgeving samengewerkt binnen zes thema’s:
•    Maintenance-as-a-service
•    Condition Based Maintenance
•    Smart People
•    Energy Efficiëncy
•    Contract Mangement
•    Autonome Plant.
De uitkomsten van deze innovatietafels worden gepresenteerd tijdens een grote zomerconferentie in 2020.

Wat biedt het jou als ondernemer?

Deelname aan een innovatietafel geeft jouw bedrijf een unieke kans om samen met andere bedrijven te werken aan een innovatievraagstuk rondom smart maintenance. Dat helpt jouw bedrijf verder.
Daarnaast vergroot je je netwerk en vind je wellicht een nieuwe samenwerkingspartner.
Kortom: groei voor deze sector betekent ook groeit voor jouw bedrijf én je draagt bij aan een betere, concurrerende én milieubewuste maatschappij.

Kosten

Deelname aan een innovatietafel kost euro 500. LIOF is partner van WCM en stelt 10 vouchers beschikbaar ter waarde van euro 250. Deze vouchers zijn bestemd voor Limburgse MKB’ers.

LIOF is partner van WCM

Roel Ubaghs, business developer bij LIOF: "Het is een belangrijke doelstelling van LIOF om het Limburgse MKB te faciliteren in het aangaan van innovatieve samenwerkingsverbanden binnen en buiten de provincie. Via het WCM-initatief willen wij MKB bedrijven uit de regio de kans bieden om aan te haken bij corporates en specialisten op het gebied van "Smart Maintenance", om zodoende mogelijk nieuwe partnerships te creëren en concepten te laten ontstaan."

Wil je meedoen?

Neem dan contact met Annemoon Borst van LIOF (annemoon.borst@liof.nl) of Roel Ubaghs (roel.ubaghs@liof.nl). 
LIOF zal nog een aparte kick-off meeting voor deze ondernemers organiseren.
 

shutterstock_686746285.jpg

Hulp nodig?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: