Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

31 januari 2020

Nieuw startup-programma gaat van start: BL.INC!

Op 3 maart gaat dit speciale startup-programma voor jonge ondernemers in de agrifood sector van start op de Brightlands Campus Greenport Venlo.

Heb je een interessant jong bedrijf? Wil je hulp bij starten en groeien? Ondernemers in de agrifood sector kunnen zich drie maanden lang intensief laten begeleiden bij het opzetten of uitbouwen van hun bedrijf op Brightlands Campus Greenport Venlo.  Op Brightlands in Venlo staan de innovatiethema’s future farming, gezonde en veilige voeding en biocirculaire economie centraal om nieuwe innovatieve ideeën te verwezenlijken.

Het acceleratie programma, genaamd “BL.INC”,  wil innovatieve ondernemers helpen een kansrijk bedrijf te worden. Je komt midden in het innovatie-systeem van de campus terecht, waar al 70 gevestigde bedrijven zijn; mogelijk jouw partners en klanten. Op de campus hebben deelnemers direct toegang tot het netwerk van experts van veel kennispartners, tot de faciliteiten op het gebied van research en development en krijgen ze advies van business developers. Kortom, een inspirerende ontmoetings- en werkplek.

Zin om een BL.INC’er te worden? Schrijf je in als deelnemer of ontvang meer informatie. Dit kun je doen door gebruik te maken van onderstaande button!

BL.INC wordt georganiseerd door LIOF, Rabobank Venlo e.o., Rabobank Horst Venray e.o., Regio Venlo en Brightlands Campus Greenport Venlo.               

Ja, ik heb interesse
BRV1909_Bl.inc_Mailing_LR_Website 1920x1080.png

Meer weten?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: