In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

14 februari 2023

Trade and Innovate NL Jaarverslag 2022: sterker samen verder

Geopolitieke ontwikkelingen, de oorlog in Oekraïne en stijgende prijzen: 2022 was een jaar met veel uitdagingen voor internationaal opererende bedrijven. Maar het was ook het jaar van herstel na de coronapandemie. Ondernemers hebben weer eens laten zien dat ze in kansen en oplossingen denken. En datzelfde geldt ook voor Trade and Innovate NL – het vertrouwde netwerk dat het Nederlandse mkb begeleidt op internationale markten. 

Het afgelopen jaar behaalde het TINL-netwerk weer goede resultaten. 2022 was het jaar dat we weer bij elkaar konden komen en meer konden reizen. Het TINL netwerk organiseerde naast trainingen en programma’s weer handelsmissies, fysieke bijeenkomsten en maatwerkgesprekken in binnen- en buitenland. Maar we namen ook lessen uit de corona-tijd mee, voor inspirerende online evenementen.

Door de hechte samenwerking tussen TINL-partners in verschillende regio’s, kunnen we ondernemers steeds beter als één loket helpen bij hun internationale ambities. Bij welke partner ze ook aankloppen, ze worden geholpen of goed doorverwezen.

LIOF en TINL
LIOF helpt WolkyTolky met internationaliseren. WolkyTolky is een ideaal weerstation voor iedere agrariër. Of het nu een fruitteler, boomkweker, tuinbouwer, akkerbouwer, of bollenkweker is. WolkyTolky is ingericht als een ‘cloud based’ klantspecifiek weerstation om online weergegevens bij te houden - om de teler te ondersteunen en opbrengst te maximaliseren. CEO Luc Verkoelen: “Als jong bedrijf is het fijn om mee te kunnen liften op het netwerk dat LIOF ons kan bieden om zo externe markten te betreden en in contact te komen met partijen die we niet op ons netvlies hadden. Zo kunnen wij ons nog meer focussen op het doorontwikkelen van ons platform, ons product en zo bijdragen aan een gezondere en meer duurzame teelt en kweek.”

De resultaten in ons jaarverslag laten zien wat het netwerk van Trade and Innovate NL in 2022 heeft opgezet en gerealiseerd.

Lees het jaarverslag
TINL statisch partnerlogos.png

Nieuws direct in jouw mailbox?

Rob Pijpers
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam:


LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?