Waar kunnen wij je mee helpen?

Het coronavirus raakt ook ondernemend Limburg. Er wordt veel gecommuniceerd over maatregelen voor ondernemers.
Eerder werd €100 miljoen toegekend voor de Corona-OverbruggingsLening (COL) aan startups, scale-ups en innovatieve MKB-ers. Op 20 mei werd bekend dat dat bedrag wordt aangevuld met €150 miljoen. Het indienen van een aanvraag voor de COL is alleen online mogelijk via een speciale portal. Lees hier het actuele nieuwsbericht.

Nationale maatregelen
 
LIOF en regionale maatregelen
 
Corona-innovaties
 

Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

Jij hebt het druk. En wij hebben veel in huis. Daarom houden we het in deze animatie even kort. In 50 seconden leggen we uit wat we doen om jou vooruit te helpen.

Waarmee kunnen we je helpen?

Advies

Vijftig gedreven LIOF’ers kunnen je adviseren over ondernemen. Of het nu gaat om advies bij de realisatie van je idee, de start van een bedrijf, of over innoveren en groeien. We weten hoe het werkt, kennen de trends én het Limburgse ecosysteem. Laat ons je helpen bij jouw vraag over ondernemen.

Netwerk

Ben je op zoek naar euregionale of internationale contacten, een tweede of derde cofinancier, of specifieke kennis? LIOF heeft een diepgeworteld netwerk in Limburg en de euregio. We weten wat er speelt, organiseren events en brengen je graag in contact met partijen die je vooruit helpen.

Financiering

Met onze subsidies, leningen en participaties helpen wij ondernemers in Limburg in alle fasen van hun ontwikkeling financieel op weg. Vanaf de ontwikkeling van een idee en start van een bedrijf tot groei en uitbreiding. Ook kunnen we je helpen bij bedrijfsovername en opvolging.